Ingen vanlig dag

eller en helt vanlig...

En vacker soffa

Det blir många bilder från Alvhem just nu men jag är ganska ofta inne på deras sida och letar inspiration - ofta är det snyggt möblerade lägenheter de visar upp. Den här gången föll jag för en vacker färg på soffan och den röda, eller ska jag kanske säga den blåa tråden som man inrett med här.
 
 
Det är fint att det blå kommer tillbaks även i sovrummet utan att det för den delen blir överstylat. Skapar lugn och harmoni tycker jag.
 
 
Och så blev jag störtförtjust i den knallblå soffan i Howardstil. Vilken fin färg! Just Howardsoffan med sin klassiska ådra kan var grymt snygg i knalliga färger; ärtgrön eller citrongul till exempel. Precis som den är lika snyggt i det klassiskt vita.
 
Det var dagens lilla vitamininjektion i alla fall. Nu ska jag återgå till lite dop-förberedelser för på söndag ska lillebror döpas och bli firad lite extra.
 

Kommentarer (5)

Anonym

2012-11-06

Annorlunda och lite kul. Läcker och fräsch liksom. Tjusigt!!

karikulla

2012-11-07

Smakfullt! Har ett par vänner som ska sälja sin lägenhet i Uppsala och i avtalet med mäklaren ingick att en stylist kom hem till dem och talade om vad de skulle fixa till, vad de skulle köpa osv inför fotografering och visning. Allt för att höja priset. Rätt galet eg, vad fixerade vi är vid ytan!

Hoppas ni har en fin dag och att ni håller er friska och krya!

Kram

Lotta | ohlovely.se

2012-11-08

Vilka underbara bilder! Älskar sovrummet och den vackra tapeten. Åh vad jag vill bo i ett gammalt hus där sådana tapeter passar i varje rum. Passar inte bra till vårt hypermoderna hus. :(

Annette

2012-12-07

Fina bilder från ett speciellt hem!
Jag jobbade en period som stylist för mäklare. Jag konsulterade säljarna hur de skulle göra inför visning och fotografering. Det gör en enorm skillnad när man skalar av vissa "onödiga" prylar.
Trevlig helg!
Annette
(Annehem)

breast augmentation large frame

2013-03-07

We are a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
Your site provided us with useful information to work on.
You have done a formidable task and our whole neighborhood can be thankful to
you.

Skriv en kommentar

Jag uppskattar verkligen era hälsningar! Ställ gärna frågor - jag besvarar de här så fort jag kan!